לחץ דם- המשךךךךךךךךךךךך מיום 16/05/05

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/05/2005 | 08:05 | מאת: בלה

בוקר טוב בהמשך לתשובתך רשמתי כי עשיתי בדיקות דם והכול תקין לשבתי אולי תוכל לחשוב על כיוון כזה או אחר שאלך להבדק ביצעתי גם סי טי ראש ,אקו לב והכול תקין אך האם זה הגיוני שההתעלפויות הם מלחץ דם נמוך , יש לציין שלחץ הדם שלי הוא 80 על 50 כמעט קבוע והאם יש לזה טיפול תודה על תשובותייך בלה

שלום חד משמעית התשובה חיובית-לחץ דם נמוך או ירידה קיצונית שלו בזמן שינוי תנוחה יכולה לגרום להתעלפות. ישנו מצב הנקרא idiopathic ortostatic hypotension שלצורך קביעתו יש לערוך בירורים אנדוקריניים ממושכים וברוב המקרים אין טיפול ספציפי. נסי לשתות יותר ,לצרוך יותר מלחים ולהפסיק לעשות בדיקות!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת