התייעצות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/05/2005 | 16:57 | מאת: הילה

שלום ד"ר רציתי להתייעץ איתך. לפני כשנה סבלתי מכאבים בחזה ועשיתי בירור לבבי מלא- אקג, אקו לב, בדיקת מאמץ. הכל נמצא תקין למעט MVP קל. נאמר לי שוב ושוב שאין לי כלום ושהבעייה היא לא לבבית. לפני כחודשיים, החלו לי אירועים של דפיקות לב מהירות, כאבים ביד שמאל. עשיתי שוב אקג ונמצא תקין. שאלתי היא האם עלי לחשוש שאולי זה בעייה לבבית? אני בת 24 וחצי,לחץ דם תקין, ללא שומנים בדם. האם לדעתך אני צריכה לעשות שוב את הבדיקות? מה עלי לעשות? אשמח לתשובה מלומדת וכנה. תודה

שלום לאור הממצאים שבידייך ולאור התלונות המפריעות לך -נראה לי שיש מקום לטיפול ולא לבירור נוסף. הטיפול המומלץ הוא ביתה בלוקר-ואותו תוכלי לקבל מרופא המשפחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת