hemangioma of liver, וסימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2005 | 13:38 | מאת: ת'

שלום, אני סטודנטית בת 25, ומזה כמספר חודשים סובלת מעלייה של אוויר מהקיבה (גרעפסים), בד"כ ללא עלייה של חומציות. במהלך הניסיון להבין מדוע זה מתרחש (עדיין לא מצאנו תשובה) נשלחתי גם לבדיקה של אולטראסאונד של דרכי עיכול עליונות, ונמצא בהhemangioma of liver (גודלשל 13ממ). ראשית רציתי לדעת במה בדיוק מדובר? ושנית האם יש הסבר או מה עלי לעשות על מנת להיפטר מהגרעפסים הללו? אשמח לכיוונים אפשריים תודה

שלום ההמנגיומה הוא גידול כלי דם שפיר שאינו מחייב כל טחיפול אלא מעקב. לגבי התלונה יתכן שיש מקום להחליף את חיידקי המעיים-נסי אצדופולוס. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת