שאלה מקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2005 | 19:09 | מאת: כרמי

שלום לך ד"ר אני בן 23 בריא לחלוטין אני מזה שנה מתלונן על סחרחורת וחנק והרגשת התעלפות בעת שאני מדבר עשיתי בדיקות סיטי ראש אשר היה תקין וEEG שהיה גם תקין והולטר תקין ומאמץ כמו כן ההרגשה גם כאבים בבית הלב בלי לחץ רק כאבים כמו כן עשיתי בדיקת דם אשר הייתה תקינה חוך" מההמגלובין" אשר היה גבוהה 17.8 הרופא לא אמר לי שום דבר אך רופא אחר אשר פגשתי מסר לי שזה קשר לברזל בגוף אנא ממך ד"ר המלצתך ואם הברזל גבוהה ואם הוא יכול לעשות את התסמינים האלה יש לציין שאני מעשן קופסה ליום תודהה

שלום יש לך מצב הנקרא פוליציטמיה משנית שמקורה מעישון וזה יכול להסביר את רוב התלונות. נסה להפסיק לעשן ותראה שאני צודק!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת