מבולבל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2005 | 13:02 | מאת: בן29

כבר מזה שנה יש לי כאבי גרון הייתי אצל רופא א.א.ג. והוא המליץ לי להוריד את השקדים (והציע לי!!) באתי אליו מהסיבות הבאות כאבי גרון כרונים לחץ בגרון צוואר תפוס כשהגרון כואב משהו מציק לי בתוך הגרון ועוד יותר כשאני מזיז את הראש מציק לי בתוך הגרון והאוזן דימום חד פעמי של כריש דם, בגודל מטבע של 10 אגורות גרון מגרד וכואב טעם לא טוב בפה לשון לבנה כסיד ריח רע קל מהפה תשישות קלה מציק לי כשאני אוכל, ולפעמים נתקע משהו בשקדים אתמול יצאה לי איזו בליטה שמציקה מאוד מהשקד הימני אין לי חום, הרופא א.א.ג. איבחן נקודות לבנות על השקד חורים בשקדים משטח גרון תקין (שלושה משטחים) שקד שמאלי מוגדל בדיקת נגיפים כללית של רופא המשפחה תקינה הרופא המליץ לי ולא היה נחרץ וזה קצת הטריד אותי האם יש טיפולים אחרים מלבד כריתת השקדים ? הבעיה הזו מציקה לי מאוד שאני מוכן לעשות הכל גם במחיר כריתת השקדים. מה דעתך תודה

שלום רב יש מקום להתייעץ עם רופא אגא נוסף ואז להחליט. בגדול נראה שהסבל גדול ומקורו משקדים גדולים עם הפרעה מכנית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת