התעלפות כולל איבוד הכרה ו...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/06/2005 | 11:08 | מאת: עידן

שלום דוקטור אני בן 18 וקרה לי מקרה שלפתע התחלתי לחוש תשתוש בראייה ולאט לאט הראייה הלכה והשחירה עד שלגמרי ראיתי שחור וזה שהיה לידי סיפר שהייתי עם עיניים פקוחות. אחרי שהראייה השחירה נשכבתי לאט לאט ואיבדתי את ההכרה וחבר שהיה לידי סיפר לי שהתפרכסתי למשך כעשר שניות. לאט לאט חזרתי להכרה והראייה התחילה לחזור לי. התלבטתי אם לפנות לבית החולים או לא בגלל שהרגשתי אחר כך הרבה יותר טוב. בסוף החלטתי לא לגשת. לאחר שהתאוששתי מהמקרה חשתי לחץ חזק בעיניים וחבר שלי אמר לי שהאישונים שלי התרחבו מאוד. בנוסף ללחץ בעיניים חשתי גם כאב ראש באיזור האחורי. כעת לאחר שינה אני מרגיש יותר טוב אך אני עדיין מרגיש מעט טשטוש בראייה. חשוב לציין שלפני מקרה זה היה לי 2-3 מקרים של טשטוש ראייה עד להשחרת ראייה אך לא איבוד הכרה ופירקוסים. שאלתי היא ממה מקרה כזה יכול לנבוע? האם קיים סיכון שיחזור מקרה כזה? האם לגשת לבית החולים ואם לרופא אז לאיזה סוג של רופא? אשמח מאוד שתענה על שאלתי בהקדם. בתודה: עידן

שלום רב לצערי ,נראה לי שמדובר בהתקף של אפילפסיה -ועליך לפנות בהקדם לבית חולים לצורך אבחנה וטיפול. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת