דבש ברפואה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/06/2005 | 16:04 | מאת: ליאת גיא

שלום, שמי ליאת,אני עושה עבודת חקר בנושא הקשר בין דבש לרפואה ואני צריכה למצוא מידע על תרכובת הדבש. אני מתקשה להבין האם הפרופוליס הוא מרכיב של הדבש או תוצר נפרד? בנוסף, אשמח אם תוכלו לפרט על מרכיבי הדבש מאחר ואני מתקשה למצוא חומר בנושא. בתודה מראש ליאת נ.ב.אם זהו הפורום הלא נכון אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום בו יוכלו לענות על שאלותי

שלום המומחה בארץ לנושא זה הוא פרופ אבשלום מזרחי-הוא גם כתב ספר בנושא. פני אליו ומיסרי לו דש דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת