בזליפ רטרד ןערכי cpk גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2005 | 19:53 | מאת: נועה

שלום, חמי, בן 61, סובל מזה שנתיים מערכי cpk גבוהים (כ - 800) המלווים בכאבים בשרירי הרגליים עד כדי צליעה. כנראה עקב נטילת בזליפ רטרד. שאלותי הן: האם מצב זה הפיך? כיצד ניתן להוריד את הcpk ולהפטר מהכאבים? האם יש לזה השלכות פיזיות ורפואיות? תודה, נעה

שלום אם תפסיק את התרופה-ורמת האנזים הגבוהה קשורה בתרופה זו -תופיע ירידה אפילו לנורמה. לא בהכרח כאבי השרירים קשורים לתמונה. אולי יש מחלה נוספת ברקע הנותנת גם cpk גבוהה וגם כאבי שרירים? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת