אינזים ALT

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/06/2005 | 21:00 | מאת: משה

שלום לך ד"ר נכבד לאיזה רופא היית ממליץ בכדי שאוכל לברר לגבי אינזים ALT בבדיקה שעברתי לאחרונה נמצא אצלי ערך של 136 ועשיתי את כל הבדיקות למחלות זיהומיות ונימצא שלילי בבדיקה השניה נמצא אצלי ערך של 63 יש לציין שאני אדם כבן 36 ללא מחלות רקע ולא שותה אלכוהול כלל ובריא לחלוטין.הייתי ממש רוצה לעבור בירור יסודי ולהיות במעקב ולברר מה הסיבה שאינזים זה היה גבוה אשמח באם תוכל לעזור לי בנושא זה בתודה מראש משה

שלום רב נראה שעברת איזו מחלה ווירלית בכבד -גם ללא סימפטומים. בשלב זה לא הייתי פונה לאף רופא פרט למעקב אחרי הרמות של האנזים,עושה רושם שזה בכיוון של ירידה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת