לחץ דם- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/06/2005 | 17:36 | מאת: איילה

שלום, בן זוגי בן 25- בריא בדר"כ. מדדנו לחץ דם סתם במכשיר ביתי. לי יצא תקין ואילו לבן זוגי יצא 153 על 110. הוא אמרשהוא היה לחוץ כשבדקנו כי הוא שונא דברים או מכשירים רפואיים. מדדנו שוב- ויצא לו 160 על 120 ומדידה שלישית 170 על 111!!! האם יכול להיות שזה באמת מלחץ? האם זה מסוכן? מה לעשות, כי אני מבוהלת מאוד. הוא טוען שזה מלחץ, האומנם? אנא עזור לנו

19/06/2005 | 18:43 | מאת: איילה

פרטים נוספים- בן 25 ( עוד כמה חודשים ב"ה), גובה- 1.83 , משקל- 87. מבנה גוף שרירי- מתאמן ומרים משקולות. יש כמה ק"ג עודפים, כרס קטנה.. בדיקות דם אחרונות- תקינות+ ספירת דם תקינה, תפקודי כבד מעט מעל הנורמה- במעקב. נשמח לתשובה, תודה.

שלום ערכים מוגברים-המחייבים התייחסות!! יש לפנות בהקדם לרופא המשפחה! האם יש תלונות כלשהין? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת