התקפות כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/06/2005 | 22:53 | מאת: ערן

שמי ערן, אני בן 30 ,אשכנזי,ובמשך 3 שנים הנני סובל מהתקפי כאבי בטן בלתי מוסברים התוקפים אותי למשך מספר שעות (עד 10 שעות) אחת לכמה חודשים באופן רנדומלי. התקפי כאבי הבטן מאופיינים בהקאות חולשה בכל הגוף, ירידה בחום (מדגיש - ירידה)ועליה משמעותית בספירת הלינקוציטים בדם (בין 25,000 -28,000). ההתקפים מתחילים בשעות הלילה המאוחרות ומלווים בסבל רב. ההתקפים עוברים מעצמם והמדדים חוזרים למצב תקין ללא כל טיפול תרופתי. בוצעו בדיקות קולונוסקופיאה, פסג' וc.t אשר יצאו תקינות ושללו מחלות מעיים כגון קרוהן. אודה לך באם תוכל לשער אילו עוד אפשרויות תואמות לסימפטומים הנ"ל ולמי עלי לפנות. בתודה מראש, ערן

שלום לא פשוט-חיב לשבת איתך לפתיחת תיק רפואי ולבדיקה יסודית!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת