מבקשת תשובה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/06/2005 | 09:52 | מאת: ד

שלום רב. מפנה שאלה זו לאחר שד"ר הלפרין ממחלות זיהומיות המליץ לי. לפני כ 3 שבועות התחלתי לסבול מפטריה בלשון ובנרתיק. לאחר שבוע (בטיפולים עדיין לא ממש עזרו) התנפחו לי בלוטות הלימפה בגוף התחיל לי חום (נמוך) כאבים חזקים בכל הגוף ותחושת תשישות ועייפות רבה. הבדיקות שלי הראו שאין לי וירוסים כגון CMV ו EBV והכל תקין למעט מחסור קל בבי 12כך שכפי הנראה זה לא משהו זיהומי אך עדיין למעט הכאבים העזים בגוף שעברו המצב ממשיך! רופא המשפחה שלי טוען שאלו תופעות שנובעות ממתח אך המתח שלי התחיל אחרי שלא נמצאה סיבה לתופעות. אשמח לשמוע השערותלגבי מה זה יכול להיות כי אני ממש סובלת. תודה

שלום רב מדובר בתשישות של מערכה חיסונית מאוסף סיבות-ויש לשקמה!! חיב להיות טיפול משולב גופני ונפשי-אחרת מדובר רק בטיפול סימפטומטי. דר דיין

09/07/2005 | 12:14 | מאת: תמי

היי מנדבת לך מידע מאד חיוני לגבי פטרייה בנרתיק. רמי מור מתמחה בכל מה שקשור במחלות עור וקנדידה של הנרתיק . יש לו תגלית בצמחי מרפא - שותים את ה זה משך חודש וחצי אצלי בכל מקרה זה עבד בפרק זמן הזה ( מנסיון עם בעייה דומה ) והפטריה נעלמה לי - מה שלא עשו תרופות ונירות וטונה של אגיסטן. הקישור שלו http://www.pilpelim.co.il/PrintingVersion.asp?id=18039&Fnumber=82 הפורום שרמי מנהל בענייני מחלות עור http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=316&tevalife=yes תמי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת