טסיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/06/2005 | 21:40 | מאת: פיליפ

ד"ר שלום בן 35 לאחר בדיקות שיגרתיות והצלחה להוריד ערכים של כולסטרול מ280 כללי ל170 לאחר תזונה נכונה מאוד ופעילות גופנית ירדו גם ערכים של טסיות מ203000 ל173000 כל שאר התוצאות תקינות(למרות שגם תוצאה זו תקינה)ברצוני לדעת בבקשה א.האם יש קשר להורדת השומנים ולירידה של הטסיות.? ב.האם התוצאה משקפת איזו תהליך וכיצד ניתן לאזן אותה (האם יש צורך בכלל)? לתשובתך אודה

שלום שתי בדיקות הטסיות תקינות-תתעלם ותמשיך לשמור . בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת