מגיב גרוע ליין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/07/2005 | 21:52 | מאת: צחי

לאחרונה הגוף שלי החל להגיב גרוע לאלכוהול. 2 כוסות יין בארוחה או 2 כוסיות וויסקי בערב יגרמו לי להתעורר עם כאב ראש אדיר שלא מגיב אפילו ל-2 X אופטלגין. התופעה לא הייתה קיימת בעבר. כמוכן שנתי טרופה. 2 כוסות שתיה בערב ואני מתעורר בהרגשת צימאון עז בכל שעה-שעתיים במהלך הלילה. רקע רפואי: אני לוקח סימבסטיטין X 10 גרם בכל ערב ובמהלך החצי שנה החולפת נהגתי לקחת באופן יזום, ויטמין E פעמיים ביום.

שלום לא יודע הגורם-אך יתכן שהסימבסטטין. או אולי זה סימן שעליך להפסיק לשתות? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת