פריטין נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2005 | 08:59 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 44 וסובלת מחולשה ועייפות. בבדיקת דם שנעשתה רמת הפריטין עמדה על 17.2, טרנספרין 403, פוליק אסיד 5.2, וויטמין בי 12 350. ההמוגלובין 14. התחלתי לקחת 2 כדורי ברזל ביום והופניתי לבדיקות גסטרו. בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית שנעשתה לפני שנה היתה תקינה. אפשר לקבל הסבר לגבי הבדיקות?

שלום יש לל חוסר ברזל במחסנים-ובנוסף לטיפול בברזל אותו תאלצי לקחת לתקופה ארוכה עד למילוי המחסנים-יש מקום לנסות ולברר הסיבה לחוסר-והסיבה השכיחה ביותר היא אובדן בווסת ובמערכת העיכול . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת