רציתי לברר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/07/2005 | 13:45 | מאת: מישהו

יש לי תפקודי לב קצת גבוהים (אני לא שותה אלכוהול וכו'...) אבל אני סובל הרבה מדלקות בגרון ואני לפני ניתוח להוצאת השקדים עשיתי בדיקות נגיפים והכל תקין.. המליצו לי ..לשתות כל בוקר שמן זית עם לימון אמרו לי כי ההיגיון ל"טיפול" הזה הוא בזה שריקמת הכבד היא שומנית אז שמן יכול לנקות את הכבד... לדעתי... ההיגיון אומר לי שסבון מנקה דברים שומנים דהיינו מוצרים שמכילים מולקולות כמו של סבון מולקולה בעלת קצה הידרופילי וקצה שני הידרופובי וזה לא מה שמרכיב את השמן האם יותר הגיוני לאכול שוקולד (שמכיל לציטין) בשביל לנקות את הכבד ? מה יכול להוריד את תפקודי הכבד ? האם יש קשר לצריכה הרבה של אנטיביוטיקה לעליה בתפקודי הכבד ? תודה

שלום רב הרבה מן הכתוב נכון- אך אין לי מספיק נתונים להתייחסות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת