במה מדובר?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/07/2005 | 21:17 | מאת: מישהו

שלום רב, אני בן 18 ולעיתים קורה לי הדבר הבא: במצבים מסויימים, כמו לעבור ממצב של שכיבה לישיבה או לעמידה מהירה וכדומה, אני "רואה" שחור בעיניים...וראייה מטושטשת במרכז... אני רוצה לדעת במה מדובר, האם זהו סימפטום לדבר רציני כלשהו ? יש לציין, שלאחר כמה דק' הראייה מתבהרת והכל כרגיל. אני לא מרכיב משקפיים ולא נוטל שום תרופות, אני אדם בריא לחלוטין עד כמה שאני יודע. תודה,

שלום מדובר לדעתי בתופעה של ירידת לחץ הדם עם שינוי תנוחת הגוף. הטיפול שתיה מרובה והמנעות משינוי תנוחות קיצוני . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת