,,תת פעילות בלוטת התריס השוימוטו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/07/2005 | 14:10 | מאת: ענת

אני מטופלת באלטרוקצין 50 (יום כן יום לא) היות ואני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס והשימוטו. תוצאת בדיקת ה-TSH- 5. אני מרגישה עייפות, חולשה עד דכדוך לאחרונה. שאלתי: האם התוצאה תקינה ואם לא עד לאיזה ערך עלי להגיע? ואיזה בדיקות הינך ממליץ שאעשה והסיבות לעייפות יתר. בתודה מראש - ענת.

שלום רב האלטרוקסין שאת לוקחת אמור לאזן אותך -כך שכל הסימפטומים שמקורם מהמחלה יעלמו. האיזון דורש זמן וסבלנות ונעשה לפי רמת ה-TSH . נדיר שיש גם כינים וגם פישפשים-כך שסביר שרוב הסימפטומים מקורם באותה בעיה. סבלנות!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת