מרגישה לא טוב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/07/2005 | 19:09 | מאת: נופית

שלום, אני בת 25, סובלת כבר כשנה וחצי מחרדות ומכאבים שונים- בעיקר פוחדת סביב נושא הלב. סווגתי כסובלת מחרדות לאחר שכל הבדיקות שערכתי יצאו תקינות.אני בטיפול פסיכולוגי אבל לא רואה שיפור. אני מרגישה לא טוב הרבה- קשיי נשימה, בחילות, כאבים בחזה, דפיקות לב, כאבי ראש. האם אתה יכול לעזור לי? מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי? אם הבדיקות תקינות ועדיין יש לי מכאובים שיכולים להתאים ללב- האם אני יכולה להיות רגועה? אם חלילה הייתה בעייה לבבית האם היו מגלים אותה באקג, אקו לב, בדיקת מאמץ והולטר שעשיתי? אודה לעזרתך ולדעתך

שלום את יודעת את כל התשובות-אך זה אינו מרגיע אותך. חיב לשבת איתך ולשוחח ולסות לעזור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת