הכוונה מקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/07/2005 | 23:55 | מאת: גיל

שלום לך אני בן 23 בריא לחלוטין פרופיל 97 וביחדה קרבית מזה שנה ואני מתלונן לרופאים שלי על הרגשת חולשה בכול פלג שמאלי והרגשת שיתוק ביד וברגל ובראש ובלשון והכל בפלג השמאלי הרופא הנורולוג אשר בדק אותי עשה לי EEG וסיטי מוח והכל תקין אך ללא שינו וכשההתקף בא מתחיל כאב נוראי מעל עין שמאלית בראש והרגשת השיתוק תוקפת אותי ולפעמיים זה נמשך לכל היום ולפעמיים כמה שעות אבל בדרך כלל יש תמיד כאבים בראש הרופא שלח אותי לפסכיאטרית אשר נתנה לי פקסאט ואמרה שזה ריגושיים ושאני סובל מחרדה ואני כבר חצי שנה נוטל פקסאט וכלום לא השתנה אך הכאבים החמירה מעל העין השמאלית איפה מערכת הלמפית הרופא הנורולוג אמר שזו יכול להיות אפלפסיה אבל בשלילה ונתן לי טגרטול והיא עשתה לי רעד בידיים .אבל הפסכיאטרית שלי אמרה שזה ריגושיים והיא לא בעד טגרטול ואני בין הפטיש לסדן לא יודע מה לעשות ומפחד מרגע שאמר לי שזו אפלפסיה ויש לציין שבחיים לא נפלתי או משהוא אחר אז אנא ממך ד"ר מה אתה חושב שזה? ומה אתה ממליץ לי לעשות בנדון?? והאם ללכת לרופאים אחרים??? כמו כן הרופא המפשחה שלי לא מעניין אותו ממני אז אנא ממך ההתיחסות בנושא ותודה

שלום אין ספק שאתה סובל ונופל בין הכסאות!! לדעתי עליך להתמקד בניורולוג -וכנראה לפנות לניורולוג אחר עם כל המימצאים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת