שאלת הסתיידות השלד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/07/2005 | 14:42 | מאת: shronet88

רוצה לברר בקשר לחולה בגיל 55 הסובל כאבים ברגל שמאל בעת ישיבה,ובכלל התעייפות בעת ישיבה,באיזורי חלק הגוף השמאלי התחתון (גב תחתון ורגל שמאל), פנה לרופא לקבל טיפול ,הרופא הסביר לו שזה תהליך הסתיידות,ושלח אותו לפזיותרפייה, אך הוא לא קיבל תשובה מדוייקת מה עליו לעשות להתפטר מהבעייה,לאחר הפזיוטרפיה. האם יש סוג מזון שיעזור למנוע הסתיידות,או פיתרון מסוג אחר שלא התדרדר מצבו ???!! אשמח אם תעזור לי ,לעזור לחולה שסובל ,ומתקשה מאוד לשבת, איכות חייו אפופה סבל וכאב לאורך כל היממה. תודה מראש, שרונה.

שלום אין ספק שפיזיוטרפיה חשובה -אך נראה לי שדרוש טיפול נוסף. חיב לבדוק אותך כדי להחליט על הכיוון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת