שאלה על לב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/07/2005 | 12:05 | מאת: היא-לי

רציתי לדעת- האם בדיקות ללב בדומה לאיברים אחרים הן אמינות? כלומר, אם למישהו יש כאבי בטן ועושים לו אולטראסאונד ו CT והכל תקין, אז הוא יודע שאין לו כלום למרות שעדיין כואב לו. האם כך גם בלב? כלומר, אדם שיש לו סמפטומים שמתאימים לבעייה לבבית ועשה בדיקות מקיפות והכל נמצא תקין ( אקג, אקו לב, בדיקת מאמץ והולטר), האם גם כאן הוא יכול לדעת שלמרות הסמפטומים אין בעייה בלב? או שבלב צריך כל הזמן לבדוק? איך זה עובד? אשמח לתשובה ומקווה שהייתי ברורה.

שלום בדיקה מקיפה של הלב-כפי שציינת יכולה לתת תשובה מלאה ולשלול באופן מוחלט פתולוגיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת