התאמת טיפול.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/07/2005 | 21:50 | מאת: א.

שלום, על אף שלרב אני פונה לרפואה קונבנציונלית, מצאתי את עצמי חסרת אונים מול אי אלו אי סדרים שנראים לי ממקור הורמונלי. הרופאים אליהם פניתי מתייחסים לכל סמפטום בנפרד ואינם קושרים בינהם ואני תוהה אם ומה הם מפספסים בגישתם. רציתי לבחון גישה אלטרנטיבית אך מאחר ואני לא בקיאה בתחום אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שיטות טיפול רלוונטיות. התופעות שעולות הינן: 1. מחזור חודשי פחות סדיר מבעבר (לרב מחזור סדיר של 26 יום, אך במהלך השנה האחרונה פעם אחת הופיע מחזור של 14 יום ופעמיים מחזור של 21 יום). 2. הופעה של פצעי אקנה. הפצעים מעטים 2-3 בכל פעם, גדולים יחסית, מוגלתיים, ממוקמים מתחת לעור. 3. קיימות 2-3 שערות על הפנים שהינן ארוכות מהרגיל וכאשר אני מוציאה אותן הן נוטות להפוך לנוקשות ושחורות. 4. בדיקת איזון הורמונלי שערכתי הייתה רובה תקינה, אך הורמון FSH יצא גבוה מהנורמה (10.5). כל אחת מהבעיות מטרידה בפני עצמה ואני תוהה אם יש להן אכן מקור משותף ואולי גם פיתרון משותף. המון תודה, א.

שלום אין ספק שאת צודקת והבעיות קשורות. חיב להיות טיפול כוללני לכל הבעיות-אולי ניקוי גוף. דר דיין

22/07/2005 | 06:36 | מאת: ליאת

היי אצלי הבעייה היא עם אקנה בעיק והודות לטיפול אלטרנטיבי פניי חלקות . נמנעת לפרסם פומבית את פרטי המטפל אך תוכלי לפנות במייל ואשמח לעזור. ליאת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת