ערכים בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/07/2005 | 12:34 | מאת: ניס

שלום לרופא: ברכותי על השילוב וההכרה בתזונה כקשורה באופן הדוק למצב הגוף. אבקש לדעת מה משמעות הערכים הגבוהים בספירת דם: ALT/GPT גבוה בבדיקת דם (44) סידן - 10.4 (גבול עליון 10.5) אבץ - 130(גבול עליון 120) (לרוב האנשים דווקא יש חוסר באבץ...) כמו כן יש ערכים גבוהים: חלבון כללי גבוה - 8.5 ח. אורית - על הגבול העליון כולסטרול - - LDL-161 . HDL- 45 טריגליצרידים - 109 ערכים נמוכים: MCV - 78.9 MCH - 24.4 MCHC - 30.9 האם יש קשר בין רמות הערכים הנ"ל (כל שאר הערכים המופיעים בבדיקת דם נראים קרוב לממוצע, למעט %לימפוציטים - 43.9 (גבול עליון 50)ומונוציטים - 10.1 (גבול עליון - 13) תודה מראש ניס

שלום יש עדות לפגיעה בתפקודי כבד. יש רמות אלבומין גבוהים ועל רקע זה רמות מוגברות של אבץ וקלציום. מה רמות הגלובולינים? דר דיין

28/07/2005 | 17:01 | מאת: ניס

לא נבדקו גלובולינים. אין צהבת, אין צריכה של אלכוהול/סמים ועד כמה שידוע - לא היה הפטיטיס. אבקש המלצתך: איזה בדיקות יש עוד לעשות, ולאיזה רופא המטפל בכגון אלו (לא שם רופא אלא סוג התמחות). האם יש בנתיים הוראות לגבי תזונה - מה להוריד ומה להוסיף לתפריט? תודה מראש על ההדרכה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת