גאבאפנטין עם אטופן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2005 | 19:17 | מאת: שגית

ד"ר דיין שלום רב, ניסיתי למצוא באתר פורום בנושא נוירולוגיה אבל לצערי לא מצאתי ולכן אני פונה אלייך. חמותי עברה ביופסיה בשד בעקבות ממוגרפיה לא תקינה, מס' ימים לאחר הניתוח החלה להרגיש כאבים מהצוואר לכתף שמאל ולאורך כל יד שמאל - כרגע מרגישה נימולים לאורך היד וסובלת מכאבים עזים. מאחר ובחדר הניתוח פעל מזגן שע"פ חמותי הרגישה ישירות על הכתף, הנוירולוג שטיפל בה לקח בחשבון דלקת של העצב ומכאן הכאבים העזים.. אתמול במיון נתנו לה אטופן 400 מ"ג פעמיים ביום והיום בבוקר קיבלה זריקת וולטרן (שדרך אגב לא השפיעה) וכשהייתה הבוקר אצל הנוירולוג רשם לה גם גאבאפנטין 300 מ"ג פעם ביום למשך שבוע - האם אמורה להמשיך במקביל עם האטופן ? מצטערת על האורך אשמח אם תענה לי בהקדם.. תודה מראש, שגית

שלום רב-מצטער על העיכוב לדעתי אין מקום לטפל בשני התכשירים יחד. אני מקווה שעד שעניתי -היא לא צריכה אף אחד מהם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת