עייפות וכבדות בכלהגוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/07/2005 | 10:41 | מאת: גילה

אני כבת 49 מטופלת באלטרוקצין50 מ"ג בגלל תת פעילות והשימוטו. כרגע ה- . TSH-3.5 ?א.ק.ג.-תקין. לחץ דם -תקין. מיזה כשבועיים עייפות,חולשה וכבדות בכל הגוף (איני שמנה), כאילו גוררת 2 טון ברגלים. מה הסיבות היכולות להיות ואיזה בדיקות עלי לעשות?-רב תודות - גילה.

שלום למרות שזה נראה פשוט-אין זה כך. יש בירור מקיף לכוון זה החל באי ספיקת לב דרך בירור ספירת דם ותפקודי כבד דרך בירורים ניורולוגים ועוד. חיב להיות רופא פנימי שירכז את הכל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת