בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2005 | 02:36 | מאת: שלום רב,

שלום רב, שאלתי יכולה להיות מאוד מורחבת, אך מכיוון שאיני יודעת בדבר, אשאל. ברצוני לדעת על פי איזה בדיקות דם אפשר לדעת אם מערכת הדם בגוף בסדר. האם בדיקת מערכת הדם בגוף, היא רק על ידי לקיחת דם, או שיש בדיקות נוספות? ממש כל המתקשר לדם, כדוריות, חמצן, כמות הדם שבגוף- אם חסר, זרימת הדם למקומות בגוף... וכו' בתודה מראש

29/07/2005 | 02:45 | מאת: שלום רב,

יש לי לחץ דם מאוד נמוך בדרך כלל 70/50 64/48 84/56 רציתי לדעת מה זה אומר? ואלו תופעות יכולות להתלוות ללחץ דם נמוך, אם בכלל? שוב תודה

29/07/2005 | 02:45 | מאת: שלום רב,

יש לי לחץ דם מאוד נמוך בדרך כלל 70/50 64/48 84/56 רציתי לדעת מה זה אומר? ואלו תופעות יכולות להתלוות ללחץ דם נמוך, אם בכלל? שוב תודה

שלום רב למרות שקראתי כמה פעמים אין אני מבין את השאלה וגם אתקשה לענות שכן חסרים לי המון פרטים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת