עזרה לאמא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/08/2005 | 12:23 | מאת: Sבי

שלום רב , אמי אשה בת 63 ,פנסיורית , לא עובדת . די מבלה ..חוגים, נסיעות נכדים וכו. לשמחתי ..די בריאה. לאחרונה מתרבים המקרים שהיא שוכחת\מאבדת מפתחות\ארנקים וכו... היא עומדת לנסוע לחו"ל לבדה, ואני דואגת לה . היא מודעת למצבה וטוענת ש"ככה זה שמזדקנים " ..אני מאמינה שניתן לעזור ולא לקבל את העובדה כמצב חדש שצריך לקבל אותו וזהו. פונה אליכם, אולי תוכלי להמליץ על טיפול מסוים,כדורים\ויטמינים או צמחי מרפא כדי להקל . תודה רבה.

שלום ככל שאני יודע זה כן ביטוי לגיל-ושום דבר לא עוזר. אולי חופש וניתוק יעזרו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת