נפיחות בבוהן ובאצבע ביד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/08/2005 | 21:40 | מאת: נועה

שלום, לחברה של אחותי, נערה בת 20, התנפחה הבוהן לפני כחצי שנה, ומאז הנפיחות לא נעלמה. למרות בדיקות שעברה, לא יודעים לאמר לה מה הסיבה וגם לא מקבלת שום טיפול (היא חיילת בצה"ל). הנפיחות כוללת כאבים ולעיתים האזור נעשה סגול. לאחרונה, התנפח גם העקב ברגל וגם אצבע ביד! היא סובלת מכאבים באזורים הנפוחים, וללא שום תסמינים אחרים. יש למישהו רעיון מה הגורם לכך?

שלום נראה לי שקימת בעיה אולי ראומטית. לא להזניח! יש לפנות לרופא!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת