הזעת יתר!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/08/2005 | 13:55 | מאת: רוקסנה

לד'ר דיין שלום! אני בת 53, הסובלת מיתר לחץ דם ומטופלת באופן קבוע בכדורים כבר מספר שנים. אוסיף לציין שהמחזור שלי נפסק לפני 4 שנים ללא שום תופעות לוואי שבד"כ מופיעות אצל נשים. בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מהזעת יתר בצורה מוגזמת בכל מצב, קור או חום. ההזעה היא ממש גדולה, טיפות מים גדולות. בד"כ זה קורה מהבוקר עד שעות הצהריים, וכמו כן הגוף שלי בזמן זה קר. פניתי לרופא משפחה וערכתי בדיקות כלליות שם לא נמצא דבר חריג, ואין לה שום פתרון או עיצה לבעיה. אשמח מאוד לעזרה ממך בנושא זה. בתודה מראש:רוקסנה

שלום יתכן ומדובר בביטוי מאוחר לבלות-ואז יש מקום לשקול טיפול הורמונלי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת