רמה נמוכה של אלבומין לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2005 | 00:51 | מאת: סגל

אבי עבר ניתוח מעקפים לפני כ 5 חודשים לאחר הניתוח ירדו רמות האלבומין לרמה מאוד נמוכה כ- 2.2 במהלך הניתוח הוצאו כלי דם מהרגליים לטובת המעקפים עקב בעיה בזרימת הדם ברגליו הפצעים מהניתוח ברגל ימין לא הגלידו נוצר זיהום ובסופו של דבר לאחר מגוון טיפולים נאלצו לקטוע את הרגל במהלך כל התקופה הגוף לא מצליח לשקם את עצמו ורמות האלבומין הן מתחת ל-3 כיום אבי נמצא בשיקום בבית לוינשטיין וכתוצאה מרמת האלבומין הנמוכה הוא קיבל 2 מנות דם לצורך שיפור מצבו אך פיתרון זה הוא זמני מפני שגם בעבר ניסו זאת וזה עזר לפרק זמן קצר בלבד יש לציין שאבי חולה מזה מספר שנים בלוקימיה ומטופל בכדורים (נמצא במצב יציב) הודה לך במידה ותוכל ליעץ לי בנדון תודה

שלום רב נראה לי שעל רקע הניתוח ועל רקע המחלה היסודית -נגרם נזק לכבד ועקב כך נפגס יצור האלבומין. יתכן מאד שיש גם חסר בחומצות אמינו חיוניות על רקע הפרעות ספיגה. היו לי מס הצלחות בעבר במקרים דומים על ידי אינפוזיות של גלוטטיון וחומצות אמינו חיוניות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת