חסר ברזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2005 | 09:45 | מאת: רינה

קיבלתי תוצאות בדיקת דם והרופאה הסבירה לי שיש לי חוסר במחסן ברזל-רמה מאד נמוכה של פריטין למרות שההמוגלובין בסדר. לטענתה אני צריכה לאכול כבד ומוצרים ירוקים.עשיתי לפני מספר חודשיםתבלי קשר בבדיקות שגרה בדיקת דם סמוי בצואה וקולונוסקופיה והכל תקין. האם יש לעשות בירור מקיף יותר.

15/08/2005 | 13:31 | מאת: עידית סער , נטורופתית

רינה שלום, כדאי לדבר עם תזונאי / נטורופת. חסרים ניתן למלא בתזונה נכונה. כמו כן אוכל להכיר לך שיטה להכנת מזון אשר אינה פוגעת במרכיבי המזון הטבעיים. ניתן גם להשלים חסרים, בעזרת תוספי מזון טבעיים, שגם כאלה אוכל להכיר לך. יום טוב ובריא, עידית סער, נטורופתית

שלום רב הרופאה צודקת ויש לך חוסר בברזל-שאןתו ניתן להשלים עיי תזונה נכונה . לעיתים תזונה נכונה לא מספיקה שכן יש הפרעה בספיגה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת