פתרונות לקוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2005 | 18:02 | מאת: אמא של חולת קוליטיס

שלום לך ד"ר דיין את שמך שמעתי באחד מהפורומים העוסקים במחלה זו וגם קראתי בעיון את הנכתב באתר שלך. בתי אובחנה כחולת קוליטיס. היא עברה מסכת טיפולים מגוונת. כיום מטופלת באימורן . אילו טיפולים אתה מציע לחולי קוליטיס (אני מבינה שהטיפול נקבע אישית בעקרון ע"פ המצב)?

15/08/2005 | 12:49 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

אחד הפתרונות שאמור לעזור (וללא תופעות לוואי)- הוא תזונה מותאמת למצב בתך. תרומתך יכולה להתבטא בהכנה נכונה ומבריאה של מזונה, ממרכיבים טבעיים בלבד. לפרטים פני לכתובת: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=5515&read=&alias=dbrna&redir_flag= יום טוב,

שלום רב אין טיפול שמתאים לכולם והוא חיב להיעשות על בסיס פרטני. ישנו תכשיר גרמני הנקרא Colibiogen שיש לי נסיון מצוין איתו ברוב חולי הקוליטיס. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת