אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/08/2005 | 13:58 | מאת: אבה

שלום! מקווה שהגעתי למקום הנכון. לאימי גילו אבנים בכיס המרה ונקבע לה תאריך לניתוח. אימי בת 68 ואנו חוששים מאוד מהניתוח. רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות לטיפול (אולי ריסוק בעזרת גלי רדיו או משהו אחר) מלבד הניתוח. תודה רבה!

שלום רב לא הבנתי למה מנתחים את אימך. מציאות של אבנים בכיס מרה אינה מהווה הוראה לניתוח!! דר דיין

16/08/2005 | 11:22 | מאת: אבה

שלום, רופא המשפחה הפנה אותה לבדיקות שונות ובמקביל לכירורג שאמר לה לקבוע תור לניתוח. משמח אותי לשמוע ממך שאין דוקא צורך בניתוח. יחד עם זאת, לא ענית לשאלתי -האם יש אפשרויות טיפול מומלצות אחרות? תוצאות הבדיקות מראות שיש לה אבנים בגודל של כ-8 מ"מ. תודה מקרב לב!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת