הכוונה מקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/08/2005 | 02:56 | מאת: גיל

שלום לך ד"ר אני בן 23 ובריא לחלוטין אבל אני כבר שבוע מרגיש כאב ראש ובחילה לא משמעותית וכאבים ברגלים לא שמתי לב לכל אלה היום בלילה אצל חבר הייתה לי אותה הרגשה ובדק לי את הלחץ דם שלי ויצאה 155/102 ואז עשה לי בדיקה לאחר חצי שעה ואותו דבר הלכתי לרופא ובדק אותי באותו לילה אמר לי יש לך לחץ דם גבוה ולא נתן לי כלום אני אדם בריא וספורטאיי ומעשן לא הרבה אגב אני הייתי עם אותם תלונות לרופא המשפחה שלי שאמר ל שזה לא לחץ דם גבוה עכשיתי את כל הבדיקות האפשריות הכל תקין חוץ מההומגלובין אשר היה גבוה. והלחץ הזה לא כל הזמן בשבוע כמה פעמיים אז ד"ר מה עלי לעשת וממה הלחץ דם יכול להגרם והאם זה מפחד כי אמרו לי זה עושה שבץ מוחי תודה

15/08/2005 | 13:24 | מאת: עידית סער , נטורופתית

גיל שלום, יכול להיות שהפתרון לבעיה, הוא רק שינוי בתזונה. האם משקלך תקין ? האם אתה אוכל מזון איכותי ובריא ? האם אתה שותה מספיק ? האם אתה נח מספיק ? האם אתה מתעמל בקביעות ? רצןי לאכול הרבה ירקות (אם אפשר אורגניים)-קטניות, להפחית בפחממות ריקות (ממתקים, לחם/סוכר לבן)- להפחית בקפה, לאכול מוצרים מלאים (אורז מלא, לחם מלא)- לנסות לאכול יותר דגים ממי- ים צפוני, מאשר בשר אחר (זאת במידה ואתה אוכל בשר) - וגם לא לאכול מאוחר בערב. עידית סער, נטורופתית

שלום אתה חיב לעקוב אחר לחץ הדם אולי גם לשקול הולטר -שזהו מעקב ל-24 שעות-ואם הלחץ גבוה יש לשקול טיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת