לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/08/2005 | 21:44 | מאת: מחבר

שלום רב, יש לי לחץ דם נמוך, נמוך מאוד, הוא נמוך בצורה שאנני מבינה. לדוגמא בבדיקת רופא האחרונה שעשיתי הוא היה 70/50 שזה עוד בסדר לדוגמא נוספת, עשיתי פעם בדיקה שלא קשורה לנושא, אך בבדיקה זו לוקחים גם מדדים של הלחץ דם והתוצאות לאורך כמה שעות היו אלו: 62/48 69/48 64/49 65/50 74/51 האם זה בנורמה לחץ דם כזה נמוך 62/48 האם אני צריכה לבדוק משהו? האם זה יכול לגרום לקושי בנשימה ועייפות? אודה לך על תשובות לכל שאלותיי

שלום לחצי דם כאלו נמוכים הם לא תקינים ובוודאי מסבירים שורה ארוכה של תלונות. יש לשקול ביצוע בירור אנדוקריני. יש לשתות יותר ולנסות להגביר צריכת מלחים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת