בעיית טעם מר..עזרה בבקשה ממי שיוכל..דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2005 | 11:32 | מאת: רונן

שלום דוקטור..וקוראים יקרים!שמי רונן..ואני סוחב עימי "בעייה" שאף 1 לא הצליח לפענח או לתת לי תשובה לפחות רפאוית..הכוונה למציאה ממשית..הייתי בהתחלה אצל רופא עור..כי חשבתי שהבעייה היא פטרייה על הלשון..אחר כך..שיברר שזה לא..הלכתי לגאסטרו לבקש בדיקה של מכשיר שמכניסים לבטן כדי לבדוק עם הבעייה בקיבה או כבד..אבל הודיע לי הרופא שלא יראו דבר ואין צורך לפי הבעייה שהצגתי לפניו..אחרי הלכתי לאף אוזן גרון שגם היא לא ידעה דבר ..נתנה לי תרופה כמו שאר הרופאים..ההרגשה שלי שיש לי טעם שמלווה אותי כל הזמן ללא הגבלה לפעמים זה יותר חזק לפעמים פחות..הטעם הוא מאוד מר -חמוץ..יכול להיות מאוכל שלא מתאים..אין לי בעייה של הרגשת טעמים או רוק... אני החלטתי ללכת לנטרופטית..ייתכן שיש בעיית תזונה..וגם אני עברתי לאחרונה..הרבה מתחים עבודה מחלה של אימי..אבל בכל זאת איך אני עובר את מה שיש לי..???? עכשיו שאלה..יש את בלוטות הטעם העל הלשון..שאני נוגע בהם..שמתי לב שרוב הטעם החמוץ-מר.."מרוכז" שם! חשוב לי לדעת..אם בכל מקרה "אמור" להיות ריח כזה..כפי שהבנתי לרוב האנשים קיים הבלוטות..אבל אכן אמור להיות טעם כזה מר? לפחות אדע.. שיהיה לי "מדד" מאוד חשוב לי לדעת..אשמח אם מישהו מהקוראים..ינסה אצלו וייענה לי..מאוד יעזור לי..בבקשה..ותודה מראש עבור הכל..וסליחה על המכתב הארוך הזה..שלום.

שלום רב הבעיה נריאת לי קשה מכדי שאוכל לעזור דרך האינטרנט. אשמח לראותך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת