מים קרים ונזק לכליות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2005 | 13:15 | מאת: איריס

התעורר בביתנו ויכוח בעניין שתיית מים קרים. למיטב ידיעתי, שלא ממקור רפואי ראשון, מים קרים אינם בריאים, ואם איני טועה הטענה היא כי יש בהם כדי להזיק לכליות.אודה לך אם תואיל להוסיף לנו ידע בנושא - האם מדובר ב"שמועת שווא" שאין לה בסיס, או שמא יש אמת בעניין, ובהתאם - מה המלצתך בעניין? בתודה מראש - איריס

שלום מים קרים נשארים זמן ארוך בקיבה -עד להתחממותם-ואז יש קושי בשתית כמויות מים גדולות. לא נראה לי שאפשרי קשר כלשיהו לכליות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת