דרמטיטיס של העור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/08/2005 | 11:59 | מאת: טלי

שלום אבי סובל מזה שנה וחצי ממצב שבו כל העור בגוף מתכסה באקזמה והוא מקבל טיפול בקורטיזון ברגע שהוא יורד במינון של הקורטיזון לקראת סיום טיפול האקזמה חוזרת חזרה וכך חוזר חלילה הוא מטופל ואין הטבה . ברצוני לשאול האם יש טיפול אחר שיכול לעזור במקרה כזה . טלי

שלום נא קיראי את הספר שיטת דר מאייר בהוצאת אור-עם. תימצאי שם הרבה תשובות למצבך. דר דיין

31/08/2005 | 07:12 | מאת: איריס

לטלי אני חלילה לא נגד ההצעה של דר דיין אבל ביתי סובלת מאטופיק דרמטיטיס קשה ומפושטת מזה כ 6 שנים. הגענו לטיפול של רמי מור המתמחה בבעיות עור בשיטות אלטרנטיביות ומנהל פורום עור אלטרנטיבי. הוא הרכיב טיפול שיש לשתות ולמרוח וכרגע המצב הוא שהפריחה נעלמה מזה חודשיים שאין כלום בלי עין רעה.. הקישור שלו http://www.pilpelim.co.il/PrintingVersion.asp?id=18039&Fnumber=82 הפורום שרמי מנהל בענייני מחלות עור http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=316&tevalife=yes הטל של רמי מור 8441908 04 בהצלחה ומקווה שתרמתי מידע חיוני . איריס

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת