אבדן זיכרון לטווח קצר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/09/2005 | 18:52 | מאת: miki

אני בת 22. לפני כחודש בערך התחלתי לשים לב לעובדה שאני נוטה לשכוח דברים מאוד בקלות ובמהירות ולמעשה אם אני לא רושמת תזכורת בסלולרי על כל דבר כמעט אין הרבה סיכוי שאני אזכור את זה לבד, רציתי לדעת אם צריך לבדוק את זה... דרך אגב אני לא משתמשת בסמים או שותה בצורה מופרזת...

שלום הייתי שמח לקבל פרטים נוספים. דר דיין www.dayan-clinic.co.il

11/09/2005 | 23:25 | מאת: 4U

05/11/2008 | 20:52 | מאת: שלמה

א' נ' אני בן 74 ובדרך כלל בעל זיכרון סביר לגילי, מאידך הזיכרון לטווח הקצר ממש בעייתי והיתי מבקש לדעת אם קיימות דרכים לשיפור המצב הן בתרגילים ובתזונה בתודה שלמה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת