מחלת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2005 | 13:09 | מאת: אבי

אני חייל בן 22 לפני שהתגיסתי עשיתי כול הבדיקות בלשכת גיוס ולא הייה לי שום בעיה כלל . לפני חודש אחרי שירות שנתיים וחצי רציתי לטרום דם ואז התגלה שיש לי בעיה בכבד(מחלת פטיטיס B ) ואז רופא היחדה שלח אותי לעשות בדיקת דם וכבד ויועוץ עם רופא בכיר . ואז אמר הרופא שצריך לעשות וועדה רפואית לקבוע פרופיל 21 רפואי ולהשתחרר מהצבא והמשך טיפול רפואי . כבוד הרופא העניין מאוד מדאיג אותי כי לא יודיע מה לעשות ולמה זה יגרום ואני חייל מצטיין שהייתי צריך לחתום קבע ועכשיו אני רואה כול העולם בפני שחור ולא יודיע לאן ללכת ומה לעשות ואיזה טיפול צריך לקחת . אני מאוד מבקש תשובתך ולכוון אותי לאן ללכת או לפנות . הערה האם זה קשור לצבא כאילו מחלה בצבא ואפשר להגיש תביעה . על תשובתך והמלצתך אודה לך מראש.

שלום מדובר במחלת כבד שחליתה בה במהלך השירות הצבאי-כך נראה. פנה בדחיפות לרופא פנימי ולעורך-דין דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת