חולה דיאליזה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/09/2005 | 11:45 | מאת: דניאל

שלום לך. גיסי חולה דיאליזה כבר 5 שנים - מנפגעי צלילות הקישון. אני נוכח בצער לראות כיצד מצבו מתדרדר משנה לשנה - כיום אינו מסוגל לצאת מהבית, משתמש בתרופות נרקוטיות על מנת להתמודד עם כאבי רגליים חזקים מאד. בעבר סבל מסרטן השלפוחית, קיבל טיפול כימותרפי משולב היפותרמי ויצא מהמחלה. הסיבה שלא נמצא מועמד להשתלה היא בעיקר משקל היתר שלו. אני מאד מעוניין לעזור לו - הוא חי חיים מאד לא בריאים ולא שומר על תזונה נכונה או לוקח תוספי תזונה כלשהם. הייתי מעוניין לדעת האם לפציינט כזה יש מה לעזור בכל טיפול כלשהו - כולל במרפאתך על מנת לכל הפחות להפחית את הכאבים ואת ביקוריו בטיפולי הדיאליזה. תודה מראש.

שלום רב נראה לי שאני יודע במי מדובר. אין ספק שניתן לעזור במידה רבה -אולי לא בנושא תפקוד הכליה אך בהרבה דברים אחרים. לא ניתן יהיה לעזור לאף אחד מבלי שילחם!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת