חוקן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/09/2005 | 12:49 | מאת: אל

הנני נושאה בת 38 + מתעמלת, שומרת על תזונה נכונה, שתייה ושינה טובה אך יחד עם זאת עצירות כרונית שאף טיפול לא עזר לאורך זמן (חוץ מימי המחזור שעוזרים פלאיים) לאחרונה גם הופיעו עיגולים שחורים מתחת לעיניים, עייפות וסחרחורות. האם טיפול בחוקן יכול להועיל להוציא רעליים מהגוף ולפתור לפחות חלק מהבעיות שציינתי לעיל. האם החוקן מנקה מעבר לניוקי המעיי הגס? אך אפשר לנקות את הכבד או לבדוק? האם ייתכן ויש פתרון לבעיית העצירות וכול אשר ציינתי לעיל. תודה מראש אשמח לקבל עזרה

שלום רב חוקן בודד לא יכול לפתור בעיה של שנים רבות-אך שילוב של שיטת דר מאייר לניקוי הגוף מרעלים בליווי מס חוקני ניקוי תוך שטיפת מערכת העיכול מלמעלה באמצעות מלח אנגלי -יכולה להוות שיטה מצוינת לניקוי גוף. את מוזמנת לנסות!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת