הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/10/2005 | 00:21 | מאת: גורג

שלום ד"ר דיין. רקראתי מס' התדיינויות בפורום זה על הליבקטור פילארי. באחת מהן כתבת כי רוב הרופאים נותנים טיפול אנטיביטי בלבד, שהוא קשה למדי, ולרוב, לאחריו ההידבקות חוזרת. לגישתך, ישנה תזונה שעשויה להועיל להתמודדות עם החיידק... האם תוכל לומר לי מהי התזונה הראויה? מה עלי לאכול וכיצד עלי לנהוג כדי לסייע בטיפול האנטיביוטי... ברצוני לעשות כמיטב יכולתי כדי למנוע חזרתו של החייידק לגופי! תודה

שלום בדרך כלל אני נוהג להתאים את הטיפול למטופל ולא ההפך-ולכן אין לי דיאטה כללית -אלא משתנה ממקרה מקרה. ככלל יש חשיבות בדיאטה אחרת יש חזרה של התהליך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת