מקרה מורכב - עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/10/2005 | 09:28 | מאת: אורין

שלום, אני בן 30 , סובל ב 4 החודשים האחרונים מתשישות, חולשה, חוסר אנרגיה וחוסר תיאבון - ירדתי כ 7 ק"ג בתקופה הנ"ל. יש לציין כי חליתי במספר דלקות בתקופה זו... דלקת גידים - לפחות כך אבחן זאת הרופא דלקת יותרת האשך - טיפול של כ חודש עם אנטיביוטיקה חזקה דלקת גרון - אני חולה בה אחת לרבעון באופן קבוע (פחות מטריד) אני בד"כ מאוד בריא (למעט דלקת במעבר עונות) כמו כן - יש לי מעין תחושה עמומה בבטן ימין עליונה (2 ס"מ מימין לטבור וס"מ אחד למעלה) כשנה וחצי - ערכתי 3 בדיקות אולטרא סאונד וכולן יצאו תקינות (כבד,כליות וכיס מרה)- לא משהו שאי אפשר לחיות איתו השאלה רק מדובר בסימפטום למשהו רציני. ערכתי בדיקות דם כלליות - הכול יצא תקין, ויטמינים תקינים באולטרא סאונד של האשך - הכל יצא תקין כולל כליות משהו ממש לא בסדר אצלי בתקופה האחרונה אני בשלב שבו אני חייב להתקדם לבדיקות רציניות יותר, א. האם משהו מהסמפטומים מזכיר לך משהו? ב. לאיזה רופא מומחה אני יכול לפנות ע"מ לקדם את הבדיקות ? תודה מראש

שלום אתה חיב לפנות לרופא פנימי -שיקדיש לך ולבדיקות זמן ומחשבה ,.ירכז את הכל ויעשה אבחנה ויציע טיפול. אל תשתהה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת