Uric Acid - גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/10/2005 | 10:35 | מאת: אושרת

חמי בן 70 סובל מזה מספר שנים מרמת חומציות גבוהה בדם, ז"א כ-4 עד 5 פעמים בשנה ה- Uric Acid עולה (כרגע יש לו 10.8) וזה גורם לו לכאבים עזים בבוהן של רגל ימין. הבוהן מתנפחת לו ונעשת אדומה והוא לא יכול לדרוך עליה. רופא המשפחה נותן לו כדורים ושולח אותו לדיאטנית. וכמו שציינתי הוא סובל. למי ניתן להפנות אותו (הוא שייך לקופ"ח מכבי בבת ים , האם תוכל להמליץ לי על רופא שהוא מומחה בתחום? אפילו באופן פרטי. תודה ושנה טובה ובריאה

שלום הטיפול במצב מורכב מתרופות המורידות חומצה אורית,דיאטה,שתיה מרובה -וטיפול ספציפי אם מתפתחת דלקת בבוהן. דר דיין

06/11/2008 | 20:04 | מאת: יעקב

נמצא אצלי ערך של 7.8 בבדיקה אחרונה. מה יכול להיות הגורם ומה ניתן לעשות?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת