CREATININE B

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/10/2005 | 17:58 | מאת: אלן

שלום רב לאחרונה עשיתי בדיקת דם התוצאות היו פחות או יותר בגבול הנורמה פרט ל CREATININE B התוצאה שנתקבלה היתה: Creatinine (B) | 1.38 | mg/dl | 0.84 (-----------------------)* 1.25 כלומר 1.38 שזה מחוץ לטווח הנורמה של 0.8 - 1.25 שאלתי היא עד האם יש מה לחשוש ? (להבנתי Creatinine גבוה מעיד על בעיות בכליות) האם לדעתכם עלי לבצע אי אלו בדיקות המשך? תודה מראש אלן

שלום מדובר במדד המראה את תיפקודי הכליה. יש לבצע מעקב ואם הערך נשאר גבוהה יש לבצע בירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת