נוזל בדוגלס בכמות בינונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/10/2005 | 12:36 | מאת: יהודית

שלום רב, בעקבות בדיקה שגרתיתי אצל רופא נשים התגלה נוזל בדוגלס בכמות בינונית. נשלחתי לרופא גניקולוגית מומחית והיא בדקה ואמרנ שהנוזל כלו בין התדבקויות ולכן אינו נעלם. במקביל בצעתי אבחון מהיר אצל רופא פנימי שכלל אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה (הכל תקין ולדעתם נצפה כמות מינימלית של נוזל בדוגלאס), צילום חזה - תקין ועוד בדיקות דם , הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה.? האם עלי להיות מודאגת ? האם זה קשור לתחום הגניקולוגיה או לתחום הפנימי? המצב ללא שינוי כבר 9 חודשים ואני רוצה להיכנס להריון. (לפני שנתתים ילדתי בלידה רגילה)

שלום אם את מרגישה בטוב והבירור היה שלילי יתכן ואין לנוזל כל משמעות-ושתצליחי בתוכנויתיך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת