כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/10/2005 | 15:33 | מאת: דליה

פניתי אליך בעבר בשאלה לגבי כאבי בטן עליונים בצד ימין. אולטרסאונד תקין (כבד, לבלב וכו') - פרט שצויין באחת מבדיקות האולטרסאונד שהכבד שומני. האם יכול להיות שמדובר באמבות? איך אוכל לדעת? (מישהו היפנה שאלה בנושא זה, והתחלתי קצת לדאוג). האם ייתכן שהכאבים הנ"ל יכולים לנבוע גם ממתחים?? (תופעה זו היתה החל מאז שלדודתי התגלה סרטן בקיבה שהתפשט לכבד, ואז נכנסתי ללחץ, הייתי מאוד קשורה אליה).

שלום אין ספק שמתח יכול להיות גורם-אך משאירים זאת כאפשרות אחרונה. חסר לי תלונות קליניות-והן חשובות לפחות כמו הבדיקות ואולי יותר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת