המשך - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2005 | 22:32 | מאת: טלי

למה הכוונה מדדים קליניים? אני בת 34 לפני כחודש סבלתי מחום גבוה במשך 10 ימים - שהוגדר עקב מחלה ויראלית (לא מחלת הנשיקה ולא CMV) תפקודי הכבד שלי היו גבוהיים בהדמיה של הכבד נראה הרחבה של וריד פורטלי שמגיע עד 16 מ"מ בבדיקות דם חוזרות שנעשו אחרי חודש הבדיקות היו תקינות חוץ מה 2 שכתבתי עליהם לאולטרסאונד חוזר עדיין אין לי תשובה. האם 2 התוצאות הנמוכות מעט צריכות לסמן על משהו??? תודה

שלום רב לא נראה לי שיש לכך משמעות-יש מקום לשקול בקורת אולטרהסאונד-אך רק כעבור מס חודשים ולא לפני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת